Nuyvilaq Working Dogs in video clip Ronnie Flex

07-02-2018

Onze Siberian Husky's Akino, Zazu en Noah in de video clip van Ronnie Flex - NORI

Flex werkt hard aan zijn debuut album, dat gereleased zal worden op Nederlands meest gerenommeerde hip hop
label, Top Notch. Het geluid zal in het verlengde liggen van dat wat te horen was op "Allermooiste Feestje" van Mr Polska, het succesvolle nummer waarop Flex een feature had maar met meer van het onmiskenbare Ronnie Flex geluid. 

Productie is in handen van Flex en Boaz v/d Beatz., een combinatie die garant staat voor vooruitstrevende maar melodieuze hip hop - met een goede dosis grime en dubstep erin gedumpt.

Ronnie Flex werd geboren in 1992 in het Havenziekenhuis in Rotterdam als Ronell Langston Plasschaert. 

Muziek wordt er met de paplepel ingegoten want hij heeft muzikale ouders (moeder zingt en speelt piano, vader produceert). Dit zorgt ervoor dat hij als kleine peuter stuitert op beats van Dr Dre en een uitgebalanceerd dieet van DJ Premier, Biggie en Motown krijgt. Vanaf zijn 14e begint het in jonge Flex te kriebelen en begint hij beats te maken en raps te schrijven. Dat gaat hem goed af, heel erg goed zelfs. Het leidt tot zijn eerste groep "Jupiter Bwois" (oorspronkelijk Jupiter Negers). Die groep zorgt dat Flex's talenten al gauw aandacht krijgen en binnen korte tijd werkt hij mee aan het album van Gers Pardoel. 'Bwois zet er een punt achter en Ronnie Flex besluit solo verder te gaan. De leerling van de Pop academie ROC Zadkine neemt deel aan de High School Music Competition wat uitmondt in een finaleplaats. Ook de finale van de Grote Prijs Van Nederland wordt behaald. Ronnie Flex de solo artiest is een feit.