K9 | Obedience | G&G

Hollandse Herder Xtreme

Soms heb je nieuwe nieuwe doelen en uitdagingen nodig in het leven. Uiteraard blijven wij gewoon door gaan met de sledehondensport maar we hebben er een hobby bijgenomen. 

Xtreme komt uit goede werklijnen en we zullen er op onze eigen manier en op onze eigen trainingslocatie een goede waak en verdedigingshond van maken, voor ons is alles nieuw maar het trainen van honden zit denk ik toch in ons bloed ;)

Hiernaast is hij ook begonnen aan de GG opleidingen en het trainen van Obedience.

G&G

Gedrag en Gehoorzaamheid

Ongeveer in 1953 vond het bestuur van Cynophilia dat iedere hond, zowel binnen als buiten tentoonstellingsverband, een bepaalde mate van gehoorzaamheid moet vertonen. Vanuit die filosofie werd het GG (Gedrag en Gehoorzaamheid) programma met bijbehorende exameneisen ontwikkeld. Al heel snel bleek dat honden die hiervoor waren opgeleid, zich in de maatschappij beter gedroegen dan honden die de GG-cursus niet gevolgd hadden.

​De echte liefhebber van hondensport komt met deze cursus dus goed aan zijn trekken. Als u met deze cursus begint, kunt u gaan deelnemen aan de landelijke G&G-wedstrijden, die kunnen leiden tot het Nederlands Kampioenschap. Deze cursussen zijn bij elke Kynologenclub hetzelfde; de deskundigheid van onze gediplomeerde trainers maakt echter het verschil. Het zal u verbazen wat u heeft bereikt met uw hond na deze cursussen.

G&G 

Xtreme heeft zijn eigen Youtube kanaal

Xtreme is ook te volgen op