Hulp bij het opvoeden van uw pup? probleemgedrag bij uw hond ?

Laat mij u helpen!

Mijn naam is Martijn Verhaegen,

Ik heb een grote passie voor werkhonden, onze Siberian Husky's en Hollandse Herder zijn een heel belangrijk deel in mijn leven.
Met mijn Siberian Husky's doe ik al bijna 20 jaar mee aan sledehondenwedstrijden in binnen en buitenland.Met Xtreme (Hollandse Herder) train ik voor waak en verdedigingsport. Dit doe ik op mijn eigen manier en op mijn eigen trainingslocatie aan huis en op hele diversen plekken buitens huis.

Regelmatig adviseer ik hondenbezitters hoe zij het probleemgedrag van hun hond kunnen ombuigen naar gewenst gedrag en begeleid ik mensen tijdens de opvoeding van hun pup om gedragsproblemen te voorkomen. Geen standaard trainingen maar altijd aangepast op ieder individu, de hondenbezitter(s) maar ook de hond(en).

Ik geloof niet in hondenscholen veldjes omdat de hond precies weet wat er gaat komen. Daarom train ik zelf met Xtreme thuis maar nog veel belangrijker ook in het bos, in de stad, op het station, in het winkelcentrum enz. Ik wil dat mijn hond overal even goed luistert en niet alleen thuis of op een hondenschool veldje.

De ene hond is de andere hond niet daarom geef ik alleen privé training aangepast op u en uw hond. Ik werk 99% van de tijd op een positieve manier maar een enkele keer zal uw hond ook moeten weten wat nee betekent, er worden geen hulpmiddelen gebruikt zoals prik en stroom banden daarvoor bent u bij mij aan het verkeerde adres.

Het is niet de bedoeling dat ik uw hond train, ik begeleid u zodat u weet hoe u het beste met uw hond om kan gaan, ik voorzie u van tips en tricks die u zelf toe zult moeten passen bij uw hond.

Ik ben dus geen gediplomeerd hondentrainer, ik doe alles vanuit mijn eigen ervaring op gevoel, er is dan ook geen diploma of certificaat te behalen.
Er wordt geen ondersteuning gegeven via Messenger, mail, app en dergelijke, het geschreven woord kan heel makkelijk verkeerd geïnterpreteerd worden.
Wel kunt u mij altijd bellen als dat nodig is omdat u bijvoorbeeld even vastloopt met een training.

Wilt u weten wat ik voor u en uw hond kan betekenen? 

Neem dan gerust contact op 06 - 11190571

De trainingslocatie 's zijn rondom Bergen op Zoom, een privéles van 1,5 uur kost €30,- en dient voor aanvang van de les voldaan te zijn.